Piatra-Neamț: Tânărul rănit grav în explozie, transferat la Iași cu ambulanța

Tânărul rănit grav în explozia din Piatra-Neamț, care a avut loc astăzi, 31 octombrie, va fi transferat la Iași cu o ambulanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și Neamț: Victima exploziei din Piatra-Neamț, transferată în Belgia după o mobilizare exemplară

Nu am avut niciun fel de loc la București, în cele 3 clinici de referință: Floreasca, Spitalul de Arși și Bagdasar-Arseni. Personal am vorbit cu domnul Arafat, am vorbit și cu domnul ministru secretar de stat Călin Alexandru care ne-a spus <Descurcați-vă măcar 24 de ore, ca după să încercăm să găsim un loc la București>.

Bolnavul este grav. Doamna dr. Rotaru, specialistul nostru cel mai bun în chirurgie plastică, opinează pentru 70% suprafață corporală. E un bolnav extrem de grav și ideal ar fi în afară. Greu de conceput la momentul ăsta că-l punem în avion și-l ducem în Belgia sau în Franța.

Atunci am găsit înțelegere la colegii de la Iași, după ce noi am făcut aici tot ce trebuie, să meargă la Iași. Acum vine Ambulanța, cu medic, cu tot ce trebuie, și-l dirijăm la Iași cu acceptul colegilor noștri de acolo. – a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Acesta ne-a mai spus că la ora asta elicopterul nu se ridică și nu s-a putut mai repede pentru că pacientul abia a ieșit de la tomograf.

Reamintim că, așa cum au declarat martorii, explozia a avut loc în apartamentul tânărului de 29 de ani.

Vezi și [FOTO] Neamț: Explozie cu victime în Piatra-Neamț

PUBLICITATE