Fost consilier al primarului Andrei Carabelea, atac la partid

Fostul consilier al primarului Andrei Carabelea, a lansat un atac dur la partidul din care acesta face parte.

Victor Caia a fost angajat de primarul Andrei Carabelea pe 15 septembrie 2021, iar până în luna decembrie acesta a fost consilierul personal al edilului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și Carabelea i-a găsit un loc de muncă, la primărie, șefului Organizației de tineret a PNL Neamț

Mai jos, mesajul lui Victor Caia:

„După ce am reflectat asupra activității mele politice din ultimii 8 ani în cadrul PNL, unde am avut diverse funcții, de la membru la președinte TNL Neamț, am decis să fac un pas în spate.

Am intrat în politică entuziast și încrezător că voi fi parte a unei generații politice care va moderniza societatea și va pune pe primul loc interesul cetățeanului.

Nu mă voi dezice de aceste deziderate și sper ca într-o zi să reușim să construim o societate mai bună, cu o infrastructură rutieră modernă, servicii medicale de calitate și un nivel de trai civilizat pentru cetățeni.

Din păcate, astăzi, partidul din care fac parte nu mai este conectat la agenda cetățeanului și nu mai are o viziune pentru a rezolva problemele cu care se confruntă populația, motive pentru care am ales să iau această decizie.

Nu vreau să fiu parte a unei echipe care vrea să blocheze construcţia unui nou spital în Neamţ doar pentru că e iniţiativa altui partid.

Nu mă lasă caracterul să fiu parte a unei echipe care se opune unui proiect precum este drumul expres Piatra-Neamţ – Bacău şi nu în ultimul rând nu mai suport ruşinea când mă uit în ochii oamenilor de pe Valea Muntelui pe care partidul i-a lăsat cu drumul Bicaz – Poiana Teiului neterminat, distrugându-le afacerile şi viaţa, să nu cumva să termine alt partid lucrarea, de parcă drumul era al unui om sau al unui partid, nu al tuturor.

Nu vreau ca toată viaţa să fiu nevoit să stau cu privirea în pământ doar ca să am o funcţie de conducere în PNL şi ca să fac pe plac unor lideri, care pun pe primul loc interesele lor, orgoliile şi luptele personale, sacrificând binele oamenilor din Neamţ.

Nu aşa vreau să îmi trăiesc viaţa de acum încolo.

În încheiere doresc să vă transmit tuturor gândurile mele cele mai bune și să aveți tăria de caracter de a spune mereu lucrurilor pe nume, să luați atitudine atunci când lucrurile nu merg în direcția corectă.”

PUBLICITATE