Carabelea i-a găsit un loc de muncă, la primărie, șefului Organizației de tineret a PNL Neamț

Ca să nu mai acuze Andrei Carabelea că presa este manipulatoare și caută doar să-l critice, iată că astăzi avem o știre pozitivă despre primarul municipiului Piatra-Neamț.

În urmă cu câteva zile, primarul Carabelea a făcut un gest frumos, angajând în cadrul primăriei încă un coleg de partid. Este vorba de președintele Organizației de tineret a PNL Neamț, Victor Caia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tânărul Victor Caia, de loc din Poiana Teiului, este noul consilier personal al primarului Carabelea.

Nu știm ce calități l-au remarcat pe tânărul liberal, dar suntem convinși că sutele de like-uri și distribuiri pe care acesta le face cu liderii partidului au contribuit la angajarea acestuia pe postul de consilier în cadrul Primăriei municipiului Piatra Neamț.

Pentru cine nu știe, Victor Caia a fost „descoperit” și propulsat șef peste tinerii liberali din județul Neamț de către deputatul Mugurel Cozmanciuc.

În urmă cu doi ani, Caia a fost beneficiarul unei finanțări europene de câteva zeci de mii de euro, de tip start-up, alături de care s-au regăsit mai mulți liberali apropiați de Cozmanciuc. (Dar despre asta, într-un material viitor)

Una peste alta, considerăm că angajarea tânărului liberal este un gest frumos al primarului Carabelea care nu-și uită colegii din campania electorală, mai ales cei care au muncit la lipit afișe, distribuit de pliante sau la dat like-uri pe Facebook.

PUBLICITATE