Florentina Moise: „Norma de inspector școlar pentru disciplina istorie există și eu o susțin!”

Inspectorul Școlar General al ISJ Neam, prof. Florentina Moise, reacționează după ce mai mulți profesori cer clarificări după desființarea postului de inspector de istorie (vezi articolul AICI) dar și după mesajul celor de la PNL Neamț, care i-au cerut demisia (vezi articol AICI)

Florentina Moise susține că norma de inspector școlar pentru disciplina Istorie există, iar postul a fost ocupat, de astăzi, de profesorul doctorand Emanuel Bălan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai jos, mesajul Inspectorului Școlar General:

Exact cum am spus, 0,5 norma de inspector școlar pentru disciplina Istorie există.

Începând de astăzi a fost preluată de domnul profesor doctorand Emanuel Bălan, un cadru didactic care nu aparține politicului, nu a fost „confiscat de partide”, ci este un cadru didactic profesionist, implicat, cu disponibilitatea de a organiza examenele și concursurile naționale, așa cum sunt toți colegii mei din Inspectoratul Școlar Județean Neamț, alături de care formez o echipă închegată.

Vă asigur că singura politică a Inspectoratului Școlar Județean Neamț este EDUCAȚIA, având în centru ELEVUL, că voi respecta în continuare fiecare dascăl, coleg, elev și părinte, fiecare partener educațional.

Minciuna, ura și ținutul cu dinții de scaun nu sunt repere ale educației nemțene.

Vă garantez că, atât timp cât voi fi inspector școlar general, voi fi un inspector al școlii, al tuturor elevilor și al profesorilor din județul Neamț, fără alte strategii politice.

Inspector Școlar General al
Inspectoratului Școlar Județean Neamț,
Prof. Florentina LUCA-MOISE

PUBLICITATE