Familia femeii din Neamț ucisă de soţ împreună cu cei doi copii cere despăgubiri de 2 milioane de euro

Familia Monicăi Buliga, femeia de 42 de ani din județul Neamț, ucisă de soţ împreună cu cei doi copii, cere despăgubiri de 2 milioane de euro. Socrii lui Florin Buligă s-au constituit părţi civile în dosar, alături de sora şi un verişor ai femeii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Părinții Monicăi Buliga, soția criminalului de la Brașov, sora femeii ucise în somn cu mai multe lovituri de cuțit, dar și un văr de-al victimei au anunțat autoritățile judiciare că vor să se constituie parte civilă în procesul în care va fi judecat Florin Buliga. În acest sens, ei au depus la dosar un document prin care cer de la autorul triplului asasinat nu mai puțin de 2 milioane de euro daune morale. – notează libertatea.ro

Florin-Mircea Buliga a încercat să se sinucidă în arest, unde se află de 40 de zile. Surse judiciare au relatat pentru cotidianul Libertatea că individul și-a făcut o gaură în antebrațul stâng, în timp ce colegii de celulă dormeau, și a încercat să își smulgă venele cu dinții. El a fost oprit în ultima clipă de ceilalți colegi de celulă, care au dat alarma. (mai multe despre acest caz, vezi – AICI)

Reamintim că în noaptea de 26-27 martie, Florin Buliga s-a predat la Poliţie unde a anunţat că şi-a ucis soţia şi cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani. (vezi povestea crimei – AICI)

PUBLICITATE