Este posibil să devii master al jocurilor de cărți

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Multe persoane sunt de părere că atunci când joci jocuri de cărți nu contează dacă pierzi sau câștigi, ci participarea contează cel mai mult. La un anumit nivel, acest lucru este adevărat. A juca jocuri de acest gen cu prietenii sau, în mod virtual, cu alți utilizatori, poate fi o modalitate plăcută de a socializa, de a cunoaște mai bine oamenii sau pur și simplu de a petrece timpul. La un alt nivel, însă, victoria este mult mai de dorit, mai ales când vine vorba de jocurile competitive online. Ideea victoriei sporește parcă plăcerea de a juca și te motivează să stăpânești jocul de care ești interesat. Și există mai multe căi prin care poți ajunge să ai o astfel de siguranță cu privire la ceea ce faci.

Multe jocuri de cărți lasă mult spațiu pentru a-ți dezvolta abilități și tactici. Unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din această categorie este blackjack-ul. A juca acest joc împotriva unui dealer poate fi destul de provocator, dar există o „cea mai bună modalitate” recunoscută de a juca jocul, ceea ce îți poate oferi mai multă plăcere și succes. Mulți oameni sunt de părere că pariurile secundare oferă o modalitate incitantă de a face blackjack-ul mai interesant, adăugând în același timp un număr mai mare de moduri de câștig. Și printre ele, popular este blackjack 21+3, care implică primele două cărți ale jucătorului și cartea cu fața în sus a dealerului. Aceste trei cărți pot alcătui diverse combinații, în timp ce pariul lateral oferă o experiență de blackjack mai palpitantă și mai rapidă pentru cei cărora nu le place să fie limitați la un singur tip de pariu și să aștepte până la sfârșitul rundei pentru a vedea dacă au câștigat.

Alte jocuri sunt mai mult despre „cum e dat să se întâmple” și aici ne putem referi la baccarat sau la Andar Bahar. Mulți oameni preferă astfel de jocuri pentru că sunt mai puțin complicat de stăpânit. Nu este atât de mare nevoia de a cunoaște regulile și ideea de distracție primează. Spunând asta, unul dintre cele mai ușoare trucuri Andar Bahar este să cunoști pur și simplu probabilitățile.

Învățarea regulilor poate fi cel mai evident  aspect când vrem să învățăm un joc, dar merită menționat în permanență, pentru că este primul pas în drumul spre stăpânirea jocului de cărți. Este esențial că un jucător să cunoască regulile din interior și din exterior. Ele pot fi asimilate prin memorare și prin practică, depinde de fiecare persoană cum funcționează mai bine în acest sens. Recomandat este să joci până când practicarea jocului ales devine o a doua natură. Sau, dacă nu găsești oameni cu care să joci, urmărești videoclipuri online și exersezi solo. O bună variantă sunt cazinourile online, cu jocuri live conduse de dealeri reali. Este recomandat să le urmărești, iar apoi, când te simți încrezător, plasezi chiar și un pariu.

În jocurile care implică pariere, fără îndoială vei întâlni multe strategii de pariere, iar cu cât le cunoști mai bine, cu atât te cunoști și tu mai bine ca jucător. S-ar putea să fi auzit de termeni precum Flat Bet, Martingale, Negative Betting Progressions, d’Alembert sau Oscar’s Grind, printre multe altele. Studiază aceste strategii cu atenție. S-ar putea să pară logice la prima citire, dar se poate să nu funcționeze chiar tot timpul. De aceea, este recomandat să vezi jocurile care le necesită, ca pe o formă de divertisment. Victoria pe care o obții poate consta pur și simplu în cunoștințe asimilate și distracția de care ai avut parte.

Unul dintre cele mai bune aspecte despre jocurile de cărți este că există un joc care se potrivește fiecărui tip de jucător. De la cei cărora le place să se aprofundeze în strategie și să-și depășească adversarii, până la cei cărora vor doar să amestece cărțile și să se distreze. În ambele cazuri, învățarea temeinică a regulilor și practicarea cât mai mult posibil este cea mai bună modalitate de a le stăpâni.

PUBLICITATE