NEAMȚ: Victorie în deplasare pentru CSM Ceahlăul

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a reușit o victorie meritată în etapa 25 a Ligii 3, Seria I, pe terenul unei formații, FC Botoșani 2, care în această primăvară reușise să acumuleze puncte importante în lupta sa de rămânere în ”C”. Succesul galben- negrilor cu 2-0 (1-0)  a dus și la un salt în clasamentul seriei, echipa urcând pe locul 7. 

”Echipa pregătită de Gabriel Rădulescu și Florin Anton însă a început meciul perfect la Dorohoi, cu gol marcat repede, după care l-a controlat până la capăt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Și astfel succesul cu 2-0 (1-0) al alor noștri a dus și la un salt în clasamentul seriei.
Mai este de scos în evidență faptul că în această rundă, CSM Ceahlăul Piatra Neamț este singura formație care a învins în deplasare.

La Dorohoi, primul gol a fost marcat de Vlad Andreș (6), aflat la prima sa reușită în Liga 3, iar în partea secundă avantajul a fost dublat de reușita lui Robert Vasile (66), care a securizat practic punctele.

Spre finalul duelului, Alex Barna (85) a avut o intervenție de zile mari și CSM Ceahlăul a avut un final de meci cu liniște la Dorohoi. În plus, au mai fost consemnate două debuturi: Anthony Gabor (17 ani) și Marius Matei (16 ani).Echipa noastră a dovedit astfel că merită apreciată, sprijinită și încurajată”, informează oficialii clubului.

PUBLICITATE