Doi bărbaţi din Neamţ, condamnaţi pentru omor, prinşi de poliţişti (VIDEO)

Doi bărbaţi din judeţul Neamţ, condamnaţi la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor în Irlanda, au fost prinşi de poliţişti, transmite IPJ Neamț.

Potrivit polițiștilor, este vorba de un bărbat în vârstă de 41 ani, din localitatea Gherăieşti şi un bărbat în vârstă de 32 ani, din localitatea Tupilaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cei doi ar fi acționat la comanda interlopului Ion Anton, poreclit „Împăratul”, care le-a cerut „să-l facă tocăniţă” pe un rival (mai multe informații AICI).

Cei doi bărbaţi au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la o pedeapsă privativă de libertate de 13 ani, în cazul bărbatului în vârstă de 41 ani şi de 9 ani, în cazul bărbatului în vârstă de 32 ani, pentru săvârşirea, pe teritoriul Irlandei, a infracţiunii de omor.

În urma investigaţiilor proprii şi a schimbului de date şi informaţii realizat între poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală Săbăoani şi Ştefan cel Mare, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Neamţ, la data de 21 februarie, cei doi bărbaţi au fost depistaţi în localitatea Tupilaţi.

Cei doi au fost conduşi în Penitenciarul Bacău în vederea efecturării pedepsei privative de libertate.

PUBLICITATE