Direcția Silvică Neamț s-a apucat de „combinații” cu trufe

Direcția Silvică Neamț anunță organizarea licitaţiei pentru cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor comestibile — Tuber sp. (Trufe), din fond forestier proprietate publică a statului, producţia anului 2021. (vezi anunțul AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Direcţia Silvică Neamţ organizează lieitaţie publică deschisă cu strigare în ziva de 20.04.2021, ora 13:00, la sediul Directiei Silvice Neamţ din localitatea Piatra Neamt, str. V.A. Urechia, nr. 24, jud. Neamt, pentru cesionarea dreptului de recoltare a ciupercilor comestibile — Tuber sp. (Trufe), din fondul forestier proprietate publica a statului administrat de către Direcţia Silvica Neamţ, din productia anului 2021.

Documentele pentru admiterea la licitaţie se pot depune până la data de 19.04.2021, ora 16.30, la sediul Directiei Silvice Neamţ.

Condiţiile de participare la licitaţie şi preţurile de pornire pentru fiecare sortiment în parte sunt prezentate în caietul de sarcini care se poate procura de la Direcţia Silvică Neamţ – Birou Comercial – Producţie începând cu data prezentei.” – este mesajul transmis de Direcția Silvică.

Anunțul a fost transmis presei astăzi, 19 aprilie, în jurul orei 12:30, iar în document se specifică și data până când se pot depune documentele pentru licitație – tot astăzi, la ora 16:30.

Analizând documentele pe care trebuie să le depună în doar 4 ore cei interesați de licitație, e clar că anunțul transmis a fost doar „de formă”, cu atât mai mult cu cât documentul este datat din 9 aprilie.

Vezi și Transparență 0 la Direcția Silvică Neamț

PUBLICITATE