Cum să arăți și să te simți bine cu bani puțini

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Felul în care te îmbraci spune multe despre tine. Putem spune chiar că este ca o carte de vizită care îți reflectă personalitatea. La o primă vedere, lumea are impresia că trebuie să investească sume mari de bani pentru a avea îmbrăcăminte elegantă și a fi în tendințe; cu toate că hainele mai scumpe sunt adesea mai calitative, asta nu înseamnă că toată garderoba ta trebuie să fie formată din elemente care necesită mari investiții. De multe ori, este mai important să știi cum să combini anumite haine pentru a forma ținute care te reprezintă și te fac să te simți bine în pielea ta. Am pregătit și alte câteva sfaturi similare care să te ajute în acest sens, le găsești pe toate în rândurile de mai jos.

Optează pentru culori neutre

Unul dintre cele mai simple trucuri care te va face să te simți bine cu ținuta pe care o porți sunt culorile plăcute. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te ferești de culorile stridente, din contră. Pe lângă un palton în nuanțe de crem poți pune o pereche de cizme maro închis și un fular colorat.

În momentul în care alegi culorile garderobei tale trebuie să ai în vedere și sezonul. Chiar dacă este de la sine înțeles că pantalonii deschiși la culoare, în special cei albi nu sunt destinați sezonului rece, sunt persoane care aleg să îi poarte indiferent de vremea de afară. În plus, dacă îți plac culorile puternice așa cum este verdele smarald sau vișiniul, poți alege să le combini în diverse ținute care se complementează. Atâta vreme cât nu exagerezi cu nuanțele pe care le porți, sigur vei arăta excelent.

Investește în articole de calitate

Un alt sfat care te ajută să te îmbraci bine este să investești în haine de calitate. În loc să cumperi mai multe sacouri care nu vor mai fi la modă în câteva luni, ar fi mai bine să achiziționezi un sacou de calitate care va sta la baza mai multor ținute elegante mulți ani de acum. Partea cea mai bună legată de acest sfat este că până și celebritățile iubesc să facă ținute pe bază de sacouri deoarece acestea sunt versatile și se potrivesc la diferite ocazii.

Indiferent dacă lucrezi într-un birou sau îți place să mergi la teatru din când în când, acest element va fi de folos și se potrivește în diverse combinații. Un palton de calitate, o rochie și o pereche de botine elegante sunt la fel de necesare pentru garderoba ta.

Nu pune prea multe accesorii

Sigur ai auzit la un moment dat citatul „mai mult înseamnă mai puțin”. Ei bine, când vine vorba de accesorii acest lucru este adevărat. Doar pentru că ai mai multe brățări și inele, nu înseamnă că trebuie să le porți pe toate în același timp.

Dacă lucrezi într-un cadru formal, poți opta pentru un set de bijuterii fine pe care să le poți purta fără probleme în fiecare zi. Astfel, ele nu te vor incomoda și te vor ajuta să îți exprimi personalitatea fără a ieși prea mult în evidență. Totuși, când este vorba despre un eveniment sau o ieșire în oraș, lucrurile stau puțin diferit. De data aceasta poți purta o pereche de cercei statement sau un colier deosebit, dar ai grijă să nu pui prea multe accesorii la aceeași ținută.

Ai grijă de hainele tale

Pentru a arăta bine în orice moment, este important să acorzi atenție deosebită articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte. Cum poți face acest lucru? Simplu! În primul rând, trebuie să înveți să citești etichetele hainelor pentru a nu avea parte de surprize atunci când le pui la spălat. Vei afla că unele haine pot fi spălate fără probleme de mână. În al doilea rând, trebuie să știi că anumite elemente trebuie duse neapărat la curățătorie, așa cum este un palton sau rochia de ocazii.

Nu în ultimul rând, aruncă o privire în garderobă odată la câteva luni pentru a te asigura că toate hainele pe care le ai ți se potrivesc și le porți în mod curent. Dacă ai haine și accesorii care nu ți se mai potrivesc, poți să le donezi.

Acum ai aflat cum poți arăta bine în fiecare zi fără a cheltui prea mulți bani. Nu este mare filosofie. Tot ce trebuie să reții e că tendințele vin și pleacă, dar articolele vestimentare de calitate sunt făcute să reziste. Mai mult, personalitatea și felul în care te simți sunt mai importante decât felul în care te îmbraci!

PUBLICITATE