Trenduri pentru sezonul de iarnă 2022. Unde le căutăm?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ești curioasă să afli care sunt trendurile pentru sezonul de iarnă 2022 și unde le poți căuta? În acest sezon, colecțiile ne transportă într-un univers situat între vis și realism, par venite dintr-o altă lume.

Care sunt lookurile de adoptat pentru iarna 2022?

Ne îmbogățim dressingul cu piese vestimentare alese cu grijă și de calitate, pentru a trece cu bine peste sezonul rece. Dacă nu știi care sunt articolee vestimentare în tendințe poți citi bloguri cum este blog CCC. De aici vei afla că în această iarnă trebuie să mizezi pe articole esențiale care te vor ajuta să uiți de frig și vor aduce căldura în garderoba ta dar și pe articole puternice și pline de imaginație. Optează pentru articole clasice și atemporale precum un pulover din cașmir, articole care să pună în evidență detalii neașteptate sau volume noi. Trench-urile și paltoanele se actualizează în forme mai ample în timp ce corsetul și pantalonul din denim cu talie joasă se reîntorc în forță, par venite direct din anii 2000. Bluzele călduroase nu trebuie să lipsească din dressingul unei fashioniste în sezonul de iarnă 2022, bluze care mizează pe efecte texturate precum alpaca sau mohair, pentru un sezon de iarnă confortabil și călduros deopotrivă. Un alt element vedetă în sezonul rece, paltonul se declină într-o multitudine de materiale: blană artificială, lână, însă întotdeauna în versiune XXL. Alura oversize este asumată din cap până în picioare.

În această iarnă singurul cuvânt de care trebuie să ții cont este acesta: Îndrăznește!

Siluete pline de vitamine vin să înveselească cenușiul specific iernii. Culorile vii ar trebui să predomine, de purtat în cadrul unui total look în cazul celor mai temerare sau într-o notă mai subtilă în cadrul unui stil mai grafic. Maro-ul se impune drept culoarea neutră a sezonului de iarnă 2022 însă este pus în lumină pe articole din piele sau din catifea. Jocul materialelor și strălucirea reprezintă cuvântul de ordine în acest sezon. În privința accesoriilor, îndrăzneala este la ordinea zilei: cagula reprezină un articol vestimentar vedetă în acest sezon în timp ce cravata are parte de o apariție remarcabilă în cadrul unor look-uri care oscilează între vintage și modernitate. Marochinăria devine mai singulară, festivă chiar, dacă alegi genți sau portofele din piele metalizată.

Body-uri pentru a-ți salva ținuta în orice situație

Piese practice și multifuncționale, body-urile încă se află în preferințele doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume. Asta deoarece se pot purta cu ușurință înglobate într-o ținută casual, office, elegantă sau chiar sport. Se pot purta în orice anotimp.

Tricotajele, ideale pentru cele în căutare de confort și eleganță

Hainele tricotate sunt în tendințe iarna de mai bine de un deceniu. Sunt practice și atrăgătoare deopotrivă și sunt un must și în sezonul de iarnă 2022. Tricotajele sunt preferate de doamne și domnișoare deoarece creează o stare de bine, o stare de alinare și de echilibru, desi nu reprezintă în mod obligatoriu un stil elegant. Un cardigan este ideal de purtat, este preferatul multor doamne și domnișoare datorită faptului că este călduros și te scoate din încurcătură în orice situație. Poți alcătui cu ajutorul său un look office sau un look relaxat, în funcție de situație sau în funcție de zilele în care decizi să îl porți.

Tu ce vei purta în iarna 2022? Nuanțe metalice, tricotaje, catifea, un body? Ce ți-a atras atenția?

PUBLICITATE