Crima care a șocat România: Femeia ucisă este nepoata unui cunoscut om politic din Neamț

ACTUALIZARE: Criminalul care şi-a ucis copiii şi soţia fusese condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț. Vezi povestea crimei

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O triplă crimă petrecută la Braşov îngrozeşte România. Un om de afaceri de 43 de ani s-a predat la Poliţie şi a anunţat că şi-a ucis soţia şi cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani.

Conform unor surse, femeia ucisă (Monica Buliga) este nepoata fostului deputat de Neamț, Ioan Munteanu (Ioan Munteanu și Vasile Munteanu, tatăl femeii, sunt verișori). Trupurile celor trei vor fi aduse mâine, 29 martie, la Totoiești, județul Neamț, pentru a fi înmormântate.

Crima a avut loc în noaptea dintre 26 spre 27 martie 2018. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, și-a ucis soţia şi cei doi copii cu mai multe lovituri de cuţit în timp ce aceştia dormeau.

Florin şi Monica Buliga păreau să aibă o căsnicie fericită. Amândoi au venit la Braşov acum zece ani, Monica fiind din Neamţ, iar Florin – din Suceava. Au deschis o firmă de produse naturiste şi un cabinet cu aparatură medicală de kinetoterapie, iar afacerea mergea bine. Conform stirileprotv.ro, bărbatul a vizitat luni Mănăstirea Şinca Veche din judeţul Braşov. Acolo s-ar fi petrecut ceva ciudat cu el, spun poliţiştii. Omul ar fi încercat să se sinucidă, dar nu şi-a dus planul la bun sfârşit. Luni noapte, după cum singur a recunoscut, şi-a ucis întreaga familie. După mai multe ore s-a prezentat la poliţie, plin de sânge, şi a mărturisit totul.

În timpul audierilor care au avut loc în dimineața zilei de miercuri, 28 martie, Buliga, a povestit filmul evenimentelor sângeroase. Potrivit anchetatorilor, prima sa victimă a fost soția. Rănile femeii arată că aceasta a încercat să se apere, însă fără succes. După ce a ucis-o, Florin Buliga i-a pus un ghiveci de flori pe piept.

În tot acest timp, băiatul criminalului s-ar fi aflat în casă, într-o altă cameră, însă nu a auzit zgomotele luptei din încăperea alăturată. După ce și-a ucis soția, Buliga a sunat-o pe fiica sa, care ieșise în oraș și a chemat-o acasă. Apoi, a așteptat ca cei doi copii să adoarmă, pentru a-i ucide în timpul somnului. A început cu fiica sa, după care l-a ucis și pe băiat„, au explicat anchetatorii, după cum notează Adevărul

Vezi și Crimă șocantă în România! Și-a ucis soţia (originară din Neamț) şi cei doi copii

PUBLICITATE