Cine sunt cei 3 tineri decedați în accidentul de azi-noapte din Neamț

Tragedie, azi-noapte, în comuna Borca, județul Neamț, unde trei tineri și-au pierdut viața, iar alți 3 au fost răniți.

Victimele decedate sunt: George Alexandru D. și Raul Ciprian D., doi frați de 23, respectiv 17 ani, din comuna Poiana Teiului și Cristian A., de 17 ani, din județul Suceava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mesajele de condoleanțe au început să curgă de la primele ore ale dimineții pe rețelele de socializare, când prietenii și apropiații tinerilor au aflat despre groaznicul accident.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 00:45, când serviciile de urgență au fost alertate despre producerea unui grav accident rutier.

Forțe ample de intervenție, inclusiv de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului, Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț, Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț, SMURD, SAJ și SVSU Borca, au fost mobilizate la fața locului pentru a acorda primul ajutor și a desfășura operațiuni de salvare.

La sosirea echipajelor de intervenție, scenariul întâlnit a fost unul de coșmar: două autoturisme distruse, răsturnate în curțile a două gospodării, cu patru persoane încarcerate și trei care au reușit să iasă singure din mașini.

Pompierii, echipați cu materiale specifice pentru descarcerare, au lucrat neîncetat pentru a elibera victimele prinse în fiarele contorsionate ale autovehiculelor.

Din nefericire, pentru trei tineri – George Alexandru D. și fratele său Raul Ciprian D., amândoi din Poiana Teiului, și Cristian A. din județul Suceava – ajutorul a venit prea târziu. Echipajele medicale au constatat decesul acestora la fața locului, în pofida eforturilor disperate de salvare.

Două tinere de 19 și 22 de ani și un tânăr de 18 ani, au suferit multiple traumatisme și au fost transportați de urgență la Centrul de Primiri Urgențe Târgu-Neamț și la Unitatea de Primiri Urgențe Piatra-Neamț pentru a primi îngrijirile necesare.

Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a fost evaluat medical la locul accidentului, însă a refuzat transportul la spital. În plus, alte două persoane afectate emoțional, rude ale victimelor, au fost asistate de echipajele medicale, refuzând și ele transportul la spital.

Ancheta poliției a dezvăluit că accidentul a avut loc după ce șoferul de 23 de ani nu a păstrat distanța de siguranță necesară față de vehiculul din fața sa, provocând o coliziune urmată de răsturnarea ambelor autoturisme în proprietățile adiacente. (mai multe detalii AICI)

PUBLICITATE