Cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din ţară este din județul Neamț

O tânără din județul Neamț a fost desemnată cea mai frumoasă şoferiţă de TIR din ţară, în urma unui concurs organizat pe Facebook de către „Omul Şoselelor”, o pagină dedicată şoferilor profesionişti din România.

Reamintim că în urmă cu 2 ani, tot o nemțeancă, Diana Stoian, a fost desemnată cea mai frumoasă șoferiță de TIR din România (vezi articolul AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform voturilor internauților, Ana Maria Papuc, o tânără de 24 de ani, sunt din comuna Hangu, a fost cea mai votată româncă șoferiță de camion în anul 2022.

„Dacă nu ai o Ana acasă, atunci pe superba Ana Maria de pe șosele o vei putea admira in curand in calendarul dedicat fetelor ce practică această meserie.
Conform voturilor voastre, Ana Maria a fost cea mai votată romanca soferita de camion in anul 2022.” – este mesajul transmis de administratorii paginii de Facebook.

Amanunte despre frumoasa blondă din județul Neamț, puteți citi mai jos, în materialul ei de prezentare:

„Numele meu este Papuc Ana Maria, am 24 de ani, sunt din Comuna Hangu, Județul Neamț.

Am absolvit Liceul Carol I Bicaz, încă din primele luni după absolvire mi-am dorit să îmi iau viața în piept și să devin independentă financiar.

M-am angajat și între timp am făcut un curs de hairstylist , încercând să progresez și să mă perfecționez , până mi-am dat seama că nu este ceea ce îmi doresc .

Pe parcurs l-am cunoscut pe logodnicul meu Alex , am hotărât să mergem în Anglia să muncim și să ne croim propriul drum în viață .

După 10 luni, timp în care am muncit la un depozit Tesco , ne-am hotărât împreună să ne apucăm de școala de soferi C,C+E, neștiind nimic despre această meserie.

În prezent am 2 ani de când practic această meserie, la început m-am așteptat la ce este mai greu dar cu toate acestea m-am acomodat foarte repede și am început să iubesc ceea ce fac.

În tot acest timp am învățat că merită să faci sacrificii pentru visul tău , poți fi fericit oriunde atâta timp cât iubesti ceea ce faci și te simți împlinit, iar când ai persoana iubită alături greul devine mai ușor .
Pot spune că atunci când am pornit pe acest drum nu m-am așteptat la faptul că aș putea vedea atâtea locuri frumoase, țări, orașe, tradiții , culturi și să înmagazinez atâtea amintiri.

De 2 ani facem comunitatea , suntem angajați la aceeași firmă de la început iar în timpul liber profităm de orice putem vizita iar asta mă împlinește cel mai mult .
Nu regret că am ales această meserie , o practic cu drag și în fiecare zi am câte ceva de învățat .Muncesc pentru pentru viitorul meu , iubesc ceea ce fac și în același timp și călătoresc .” – este descrierea tinerei din Neamț

PUBLICITATE