Campania de vaccinare „drive-thru”, un eșec la Piatra-Neamț. Aproximativ 300 de persoane vaccinate în acest weekend

Știre actualizată

Inaugurat de primarul Carabelea, prefect, politicieni, șefii ISU, DSP, SAJ, IPJ și IJJ (vezi articolul AICI) centrul de vaccinare „drive-thru” din parcarea Shopping City Piatra-Neamț nu pare deloc atrăgător pentru pietreni.

Dacă sâmbătă s-au vaccinat doar 120 de persoane, astăzi, au mai fost vaccinate încă 186 de persoane (145 de persoane până la ora 17:00).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La Roman situația stă puțin mai bine, numărul persoanelor vaccinate în centrul „drive-thru” din parcarea mall-ului Roman Value Center în acest weekend fiind de peste 380 de persoane (154 sâmbătă și 236 astăzi, până la ora 17:00)

Spre deosebire de județul nostru, în alte localități din țară campania de vaccinare a funcționat mult mai bine.

La Bistrița-Năsăud, weekendul trecut s-au vaccinat peste 1.000 de persoane într-un centru „drive-thru”. În Alba-Iulia, sâmbătă s-au vaccinat de două ori mai multe persoane decât la Piatra-Neamț, tot într-un centru „drive-thru”.

Imaginea zilei, postată de Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19, vine de la Blaj (un oraș cu doar 26.000 de locuitori), acolo unde lumea a așteptat în ploaie să se vaccineze, iar prezența a întrecut așteptările autorităților (peste 600 de persoane vaccinate, astăzi, până la ora 15:00)

PUBLICITATE