Călugărul care a provocat accidentul din Neamț a mai fost prins beat la volan, cu o zi în urmă

Un accident rutier cu 3 victime și trei mașini implicate a avut loc miercuri, 21 martie, în jurul orei 15:00, pe raza localității Bicaz-Chei (vezi articolul – AICI). Vinovat, un călugăr de 46-47 de ani, din Arad, aflat sub influența alcoolului. Bărbatul fusese implicat într-un alt eveniment rutier, cu o zi în urmă. Și de această dată, tot sub influența alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Harghita, marți, 20 martie, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/B, în zona Vârfului Bucin, a pierdut partea carosabilă iar polițiștii au stabilit că bărbatul avea 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 20.03.2018, în jurul orei 21:00, T.M. de 46 de ani, din comuna Zădăreni, judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/B, în zona Vârfului Bucin, având 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul şi a părăsit partea carosabilă.
Cel în cauză a fost condus la U.P.U. Gheorgheni, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni. – notează un comunicat al IPJ Harghita.

Vezi și accidentul din Neamț – AICI

PUBLICITATE