Neamț: Accident cu victime și trei mașini implicate, provocat de un călugăr beat

Un accident rutier cu victime a avut loc astăzi, 21 martie, în jurul orei 15:00, pe raza localității Bicaz-Chei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, un conducător auto de 47 de ani din Arad (conform unor surse, un călugăr), care se deplasa pe direcția de mers Lacu Roșu – Bicaz, din motive necunoscute ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani din Bicaz-Chei. În urma impactului, autoturismul condus de arădean a ricoșat într-un al treilea autoturism condus de un bărbat de 60 de ani. (tot din Bicaz-Chei).

În urma evenimentului rutier au fost răniți: șoferul de 47 de ani, șoferul de 56 de ani din Bicaz-Chei și o pasageră din cel de-al treilea autoturism implicat.

Conducătorii auto au fost testați cu apartul etilotest rezultatele fiind negative pentru cei doi șoferi din Bicaz-Chei și pozitiv pentru bărbatul de 47 de ani (peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Polițiștii vor face cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Conform ISU Neamț, s-au deplasat la locul evenimetului rutier o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD de terapie intensiva mobila si un echipaj SAJ. În sprijin a fost solicitat si SVSU Bicaz cu o autospecială de intervenție. La sosirea forțelor de intervenție persoanele erau ieșite din autoturisme. În urma producerii evenimentului rutier au rezultat trei victime(un barbat preluat de ambulanta SMURD de terapie intensivă mobilă, un bărbat și o femeie preluați de echipajul SAJ) care sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe(UPU) din Piatra Neamț.

sursa foto: ziarbicaz.ro
PUBLICITATE