Brad tăiat în orașul primarului ecologist Carabelea. În schimb, avem unul artificial de 45.000 de Euro (FOTO)

La Piatra-Neamț, tăierea copacilor a devenit o obișnuință a actualei conduceri din primărie. Asta în timp ce se cheltuie 45.000 de Euro pe un pom artificial.

Astăzi s-a terminat de montat bradul de Crăciun pe care Primăria Piatra-Neamț a cheltuit peste 220.000 de Lei (aproximativ 45.000 de Euro).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este vorba despre un brad artificial de 20 de metri, cumpărat de la o firmă din Oradea care pare a deveni un „abonat la banii publici” din Piatra-Neamț. (vezi articol AICI)

În timp ce bradul de Crăciun era montat la Curtea Domnească, un alt brad, tânăr, natural și tot de vreo 20 de metri, era doborât pe bulevardul Traian din Piatra-Neamț.

„Am înțeles că actualei conduceri a primăriei nu prea i-au plăcut castanii plantați de fostul primar Nicu Albu și i-au pus pe toți la pământ, deși unii din ei nu aveau nicio problemă, chiar arătau bine.

Au pus alții în loc, de umbra cărora ne vom bucura cam peste vreo 50 de ani.

Dar cu tânărul brad de pe B-dul Traian, oare ce-ați avut? Pe cine a deranjat atât de tare încât a trebuit să fie pus la pâmânt? După cum se vede în fotografii, bradul nu era putred, iar rădăcina secționată pare destul de sănătoasă.” – spun cei de la MESAJUL.ro

Reamintim că primarul Andrei Carabelea s-a declarat un ecologist convins și mai mult decât atât, a declarat că ”prin vene îi curge sânge de ecologist”. (vezi articolul AICI)

NOTA BENE: În loc de concluzie, un comentariu plin de ironie dar pertinent al unui pietrean:

PUBLICITATE