Bărbat din Piatra-Neamț, reținut de polițiști. Și-a dat foc la apartament și a rupt sigiliul aplicat de autorități

Un bărbat de 69 de ani a fost reținut de poliție după ce și-a incendiat intenționat apartamentul, dar a și rupt sigiliul aplicat de autorități pentru a inspecta daunele.

„La data de 3 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, la un imobil din municipiul Piatra-Neamț se manifestă un incendiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Piatra-Neamț s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 69 de ani și-ar fi incendiat în mod intenționat apartamentul.” – a transmis Poliția Neamț

În ziua următoare, bărbatul a încălcat sigiliul poliției aplicat pe ușa apartamentului său incendiat, intrând în locuință pentru a inspecta urmările faptei sale.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, în vederea luării unei măsuri preventive.” – au mai precizat polițiștii

Reamintim că pe 3 martie, în jurul orei 18:00, un incendiu a pus în alertă serviciile de urgență din Piatra-Neamț după ce flăcările au cuprins un apartament situat la al treilea etaj al unui bloc pe strada Valea Albă. (vezi articolul și VIDEO – AICI)

PUBLICITATE