Incendiu la un apartament din Piatra-Neamț (VIDEO)

Astăzi, 3 martie, în jurul orei 18:00, un incendiu a pus în alertă serviciile de urgență din Piatra-Neamț după ce flăcările au cuprins un apartament situat la al treilea etaj al unui bloc pe strada Valea Albă.

Forțele și mijloacele de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț au fost mobilizate rapid la fața locului, intervenind pentru a stinge incendiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Neamț, apartamentul era gol în momentul izbucnirii incendiului.

Eforturile coordonate ale pompierilor au dus la lichidarea rapidă a incendiului, în aproximativ 30 de minute, evitându-se astfel propagarea acestuia la alte apartamente din bloc și minimizându-se daunele materiale.

„În această seară, la ora 17:55, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț pentru stingerea unui incendiu produs într-un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Valea Albă.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

6 persoane s-au autoevacuat din bloc, până la sosirea forțelor de intervenție. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat, cu degajare mare de fum, într-un apartament cu o cameră situat la al treilea etaj.

Concomitent cu acțiunile pentru localizarea și lichidarea incendiului, a fost constituită o echipă de căutare-salvare pentru căutarea unor persoane ce s-ar fi putut afla în interiorul apartamentului. Din fericire în interiorul apartamentului nu se aflau persoane.

După lichidarea incendiului s-a intervenit pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării.
Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.” – a transmis ISU Neamț

PUBLICITATE