Atenție, șoferi! Noi modificări în traficul rutier pe strada Dimitrie Leonida din Piatra-Neamț (FOTO)

ACTUALIZARE: Interzis virajul la stânga și pe B-dul 9 Mai din Piatra-Neamț. Șoferii vor putea întoarce pe pasarela de la 1 Mai

Șoferii din Piatra-Neamț care circulă pe varianta orașului (strada Dimitrie Leonida), vor trebui să fie atenți la noile modificări în trafic, după ce Administrația Carabelea le-a pregătit o nouă surpriză neplăcută.

Astfel, de pe Dimitrie Leonida nu se va mai putea intra în cartierul Mărăței, pe strada Lămâiței, prin viraj la stânga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Asta în condițiile în care în această perioadă urmează închiderea circulației pe podul de la spital, iar varianta este una dintre principalele rute alternative.

„Un indicator cu interzis virajul la stânga a fost proaspăt instalat, lucru care va da mari bătăi de cap șoferilor din acest cartier.

Practic, șoferii vor fi obligați să meargă până la stația de salvare sau să ocolească întregul cartier pe la pasajul de la 1 Mai.” – notează MESAJUL.ro, care publică și un video (ca exemplu) cu șoferii care nu respectă semnul (vezi AICI)

O altă modificare importantă este montarea, tot pe strada Dimitrie Leonida, a indicatoarelor care interzic accesul pe prima bandă (care este destinată exclusiv transportului în comun).

Practic, șoferii sunt obligați să circule doar pe banda de lângă axul drumului. Potrivit legislației rutiere, șoferii care circulă pe banda rezervată transportului public de persoane pot fi sancționați contravențional.

 

PUBLICITATE