Amfiteatru aproape gol la eveniment PSD în Târgu-Neamț. A cam trecut vremea lui Harpa…

La Târgu-Neamț, fief cunoscut al PSD și orașul primarului Daniel Vasilică Harpa, un eveniment recent organizat de social-democrați pentru a prezenta Generația de Aur a fotbalului românesc pare să fi fost ignorat de public.

Anunțat cu mare fast, evenimentul a atras doar câțiva participanți, amfiteatrul fiind aproape gol, reflectând o scădere semnificativă a suportului pentru partid și liderul său, Daniel Vasilică Harpa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Această lipsă de interes din partea cetățenilor poate fi interpretată ca un semnal de alarmă pentru PSD, în special pentru liderul local, Daniel Vasilică Harpa, a cărui popularitate pare să scadă semnificativ.

Această situație este deosebit de relevantă într-un oraș care a fost tradițional un bastion al partidului, ceea ce subliniază o posibilă schimbare, mai ales dacă ținem cont și de ultimul sondaj, în care profesorul Gheorghe Apetrei, candidatul PNL la primăria Târgu-Neamț, se apropie amenințător de candidatul PSD (vezi articol AICI)

Este clar că populația nu mai gustă politizarea unor astfel de evenimente și oamenii încep să cam fugă de Daniel Vasilică Harpa, șeful PSD Neamț. Nici măcar ce a mai ramas din „oastea de ștrânsură” a pesediștilor de târg nu a participat.

Mai ales că ne aflăm într-un moment delicat pentru PSD, cu alegeri locale în orizont, iar incapabilitatea de a mobiliza chiar și propriile resurse umane ar putea fi o surpriză asupra performanței electorale cu care se laudă social-democrații.

PUBLICITATE