Alessandro Mucea, un tânăr din Neamț, câștigătorul Superstar

Premiul cel mare al emisiunii de talent „SuperStar România”, în valoare de 1 milion de lei, a fost câștigat de nemțeanul Alessandro Mucea.

Emisiunea de talente de pe Pro TV a ajuns la final, iar în această seară, 17 decembrie, telespectorii l-au făcut pe Alessandru Mucea câștigătorul marelui premiu, în valoare de un milion de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol au fost cei patru tineri talentați care au convins juriul, dar și publicul telespectator că merită un loc în finală.

Câștigătorul a fost cel care a deschis finala cu interpretarea solo a piesei „Human” (Rag’n’Bone Man), melodie care-l caracterizează foarte bine pe tânărul de 18 ani din județul Neamț, după părerea lui Smiley.

Marius Moga i-a apreciat puterea cu care transmite emoția, în timp ce Carla’s Dreams i-a pus din start prețul pe voce, premiul câștigătorului: un milion de lei.

Alessandro a cântat și o piesă în franceză – „Les temps des cathedrales” (Bruno Pelletier), chiar dacă nu cunoaște limba.

Și Smiley a apreciat emisia de emoții: „E foarte ciudat să nu știi limba și să poți să transmiți emoții atât de puternice necunoscând ceea ce cânți.”

Cu prilejul finalei, Alessandro a cântat pentru prima dată în duet cu cineva. AMI a spart gheața, cântăreața declarându-se fana lui, de la prima sa apariție. Împreună au cântat „I See Red” (Everybody Loves An Outlaw).

Tânărul nemțean în vârstă de 18 ani este cel care a fost cel mai mult pe placul celor din fața micilor ecrane și care a primit cele mai multe voturi. El va pleca acasă cu un milion de lei și cu titlul „SuperStar România”.

Vezi și Un elev dintr-un sat din Neamț i-a uimit pe jurații Superstar (Pro TV)

PUBLICITATE