Un elev dintr-un sat din Neamț i-a uimit pe jurații Superstar (Pro TV)

Un elev în vârstă de 17 ani, din localitatea Cotu-Vameș, comuna Horia, i-a uimit pe jurații emisiunii Superstar cu interpretarea sa.

Superstar România a debutat ieri seară în grila Pro TV-ului. Show-ul muzical se va difuza de două ori pe săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Prima ediţie a fost vineri, 10 septembrie, de la ora 20:30, iar sâmbătă emisiunea se va difuza de la 20:00.

Juraţii Superstar sunt Marius Moga, Smiley, Raluka şi Carla’s Dreams.

Printre cei care au participat la prima ediție a emisiunii a fost și Alessandro Mucea, un elev din județul Neamț, care a interpretat melodia „La Boheme” a lui Charles Aznavour și i-a cunvins pe jurați de talentul său de la primul vers.

Extraordinar! Lasă-mă să te iau în brațe, pe mine m-ai terminat! Așa o surpriză n-am primit demult. Ești un munte de emoție”, a spus Smiley la final, fiind profund impresionat de interpretarea tânărului.

„Prietenul meu, indiferent de ce se întâmplă astăzi aici sau în concurs, tu nu ești de lăsat pe drum 100%. Minunat, minunat!”, i-a spus Carla’s Dreams

Alessandro Mucea are 17 ani și vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Îi place să se joace cu cuburi rubice și să se plimbe singur prin parc.

Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Când era prin clasa a VII-a a participat la un concurs local de talente. După ce a cântat, cei care au filmat i-au spus că s-a spart obiectivul camerei, iar momentul nu a fost filmat. Acest lucru l-a blocat pe Alessandro și din acest motiv nu a mai cântat un an de zile.

Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză. Nu e mulțumit de el cum cântă. Singurii susținători ai săi sunt doamna de canto și frații lui.

PUBLICITATE