Accident grav în Neamț. Mașină lovită de tren (FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

 

ACTUALIZARE: Tânăra de 23 de ani, victima accidentului de miercuri, a murit la spital

Un grav accident a avut loc în această dimineață, în comuna Timișești din județul Neamț.

Un autoturism în care se aflau două persoane a fost lovit de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată.

Conform primelor informații, în autoturism se afla o tânără și un copil (soră și frate).

Copilul a fost scos din autoturism de participanții la trafic. Acesta a fost preluat în stare de inconștiență, cu semne vitale.

Conducătoarea auto este încarcerată. Pompierii acționează la această oră pentru scoaterea victimei din autoturism.

ACTUALIZARE (ora 8:15):

Copilul a fost transportat la Spitalul din Târgu-Neamț. Femeia a fost scoasă din autoturism, fiind preluată de un echipaj de la Ambulanță și transportată la Spitalul din Târgu-Neamț.

ACTUALIZARE (ora 8:30)

Potrivit Poliției Neamț, în această dimineață, în jurul orei 07:40, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident, pe DJ 155B, în localitate Timișești.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul Regio, care circula pe ruta Pașcani-Târgu-Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Timișești, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

Echipajul medical sosit la fața locului a preluat două victime, tânăra de 23 de ani și un minor de 7 ani, pasager în același autoturism.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

ACTUALIZARE (ora 10:00):

Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Târgu Neamț va acționa pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la aterizarea/ decolarea unui elicopter SMURD pe stadionul Cetatea din orașul Târgu Neamț.

Elicopterul va prelua și transporta băiatul de 7 ani (victimă din accidentul feroviar de la Timișești) la un spital în municipiul Iași.

Femeia de 23 de ani va fi transportată de echipajul SMURD TIM (din cadrul Detașamentului Piatra Neamț) la UPU Piatra Neamț.” – ISU Neamț

PUBLICITATE