Tânăra de 23 de ani, victima accidentului de miercuri, a murit la spital

ACTUALIZARE: A murit și băiețelul în vârstă de 7 ani, din accidentul de tren de la Timișești

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tânăra de 23 de ani, victima accidentului de miercuri, 14 decembrie, din localitatea Timișești, a murit la spital, ne-au transmis reprezentanții Poliției Neamț.

„Din nefericire am fost informați că tânăra de 23 de ani, a decedat la data de 17 decembrie, în unitatea medicală unde se afla internată.” – este mesajul purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț

Reamintim că incidentul a avut loc pe 14 decembrie, în jurul orei 07:40, în localitatea Timișești.

Un autoturism în care se aflau două persoane a fost lovit de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată.

În autoturism se afla șoferița (o tânără de 23 de ani) și frățiorul ei de 7 ani.

Copilul a fost scos din autoturism de participanții la trafic. Acesta a fost preluat în stare de inconștiență, cu semne vitale.

Tânăra a fost scoasă din autoturism de pompieri, fiind preluată de un echipaj de la Ambulanță și transportată la Spitalul din Târgu-Neamț.

Ulterior, copilul a fost dus cu un elicopter SMURD la un spital din Iași, iar șoferița a fost transportată la spitalul din Piatra-Neamț.

„În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul Regio, care circula pe ruta Pașcani-Târgu-Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Timișești, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

Echipajul medical sosit la fața locului a preluat două victime, tânăra de 23 de ani și un minor de 7 ani, pasager în același autoturism.” – ne-a declarat, la acea dată, purtărorul de cuvânt al IPJ Neamț

PUBLICITATE