A picat WhatsApp. Mai mulți utilizatori raportează probleme

Aplicația de mesagerie WhatsApp a suferit o pană majoră, cu utilizatori de pe tot globul raportând probleme de funcționare începând cu ora 21.00. Incidentul a lăsat o mulțime de utilizatori în imposibilitatea de a trimite sau primi mesaje

Această întrerupere a serviciului WhatsApp se alătură unei serii de probleme tehnice întâmpinate de compania mamă Meta, care deține, de asemenea, Facebook și Instagram. Acum aproximativ o lună, ambele platforme au suferit întreruperi majore, cu rapoarte de peste 550.000 de întreruperi pentru Facebook și aproximativ 92.000 pentru Instagram, conform site-ului de monitorizare Downdetector (vezi articol AICI).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Problema actuală cu WhatsApp a început în jurul orei 21.00, fără un anunț preliminar sau o explicație imediată din partea companiei.

Pe site-ul Downdetector, sunt zeci de mii de utilizatori care au raportat probleme cu rețeaua de mesagerie.

Utilizatorii afectați au început să împărtășească experiențele lor pe alte platforme de socializare, în căutarea confirmărilor că nu sunt singurii afectați.

Meta nu a oferit încă o declarație oficială referitoare la cauza acestei căderi sau un orizont de timp pentru rezolvarea problemei. Întreruperile anterioare ale serviciilor Meta au fost rezolvate în câteva ore, însă acest lucru nu oferă o garanție pentru situația actuală.

ACTUALIZARE: Începând cu ora 21:35, aplicația pare să funcționeze din nou pentru multi utilizatori, în mesaje private. 

PUBLICITATE