Triplă tentativă de omor în județul Neamț. Și-a înjunghiat soția și socrii

ACTUALIZARE: Neamț: Înjunghiați de ziua lor. Agresorul nu e de găsit. Poliţiştii reiau căutările

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Triplă tentativă de omor în județul Neamț. Un bărbat de 43 de ani și-a înjunghiat soția (40 de ani) și socrii (64 și 66 de ani). Incidentul a avut loc astăzi, 21 mai, în localitatea Filioara (comuna Agapia). Agresorul a fugit și este căutat de polițiști.

Conform unor surse, se pare că totul s-a întâmplat pe fondul geloziei după ce soția l-a amenințat că îl părăsește. Fiind sărbătoare (Sfinții Împărați Constantin și Elena), femeia s-ar fi dus la părinți pentru a sărbători ziua onomastică a ei (Elena) și a tatălui (Constantin) .

Agresorul l-ar fi înjunghiat pe socru apoi pe soție și mama ei. După ce a realizat ce a făcut, bărbatul a fugit spre o pădure din zonă.  Cele trei victime au fost transportate la spital. Soția a fost înjunghiată în zona inimii și se află în stare gravă.

În căutarea barbatului de 43 de ani au pornit mai multe echipaje de polițiști. Se pare că individul era cercetat deja pentru un scandal provocat în urma cu câteva zile, când și-a amenințat soția că îi va face ceva rău dacă îl părăsește.

Polițiștii au primit o sesizare în jurul orei 16:00, despre faptul că un bărbat din Agapia și-ar fi înjunghiat soția și cei doi socri. La fața locului s-au deplasat polițiștii pentru a efectua cercetări. Bărbatul se sustrage audierii iar polițiștii îl caută la această oră. S-au mobilizat mai multe echipaje iar până în prezent nu a fost identificat.

Cele trei victime au fost transportate inițial la spitalul din Târgu-Neamț unde au fost stabilizate, ulterior acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

S-a deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire. În funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale, se va putea schimba încadrarea juridică a faptei.” – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

PUBLICITATE