Neamț: Înjunghiați de ziua lor. Agresorul nu e de găsit. Poliţiştii reiau căutările

ACTUALIZARE: Este în continuare alertă în judeţul Neamţ, pentru prinderea bărbatului care și-a înjunghiat familia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este în continuare alertă în judeţul Neamţ, pentru prinderea individului care şi-a înjunghiat întreaga familie. Orbit de gelozie, bărbatul de 43 de ani şi-a atacat cu un cuţit soţia chiar de ziua ei, dar şi-a înjunghiat şi socrii. S-a făcut nevăzut în pădurea de lângă casă, iar echipele de poliţiştii şi mascaţi îl caută şi acum cu ajutorul unui câine de urmă.

Scena de groază s-a petrecut în casa socrilor, chiar la petrecerea de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Era ziua onomastică a socrului şi a soţiei atacatorului, aşa că întreaga familie consumase băuturi alcoolice. Apoi, a început cearta. La un moment dat, bărbatul a pus mâna pe cuţit şi i-a înjunghiat pe toţi cei din preajmă. – notează observator.tv

Reamintim că luni, 21 mai, în jurul orei 16:00, polițiștii au primit o sesizare despre faptul că un bărbat de 43 de ani și-a înjunghiat soția (40 de ani) și socrii (64 și 66 de ani). Incidentul a avut loc în localitatea Filioara (comuna Agapia). (vezi articolul – AICI)  Totul s-a întâmplat pe fondul geloziei după ce soția l-a amenințat că îl părăsește. Fiind sărbătoare (Sfinții Împărați Constantin și Elena), femeia s-ar fi dus la părinți pentru a sărbători ziua onomastică a ei (Elena) și a tatălui (Constantin). Agresorul l-ar fi înjunghiat pe socru apoi pe soție și mama ei. După ce a realizat ce a făcut, bărbatul a fugit spre o pădure din zonă.

Socrii au fost înjunghiați în zona toracică și abdominală iar soția a fost înjunghiată în zona inimii și a ajuns la spital cu cuțitul înfipt în piept.

Pentru a-l prinde, poliţia a instalat filtre în tot judeţul Neamţ şi a adus un câine special antrenat pentru a-i da de urmă. Bărbatul este un cunoscut al oamenilor legii. Este cercetat şi pentru un alt scandal pe care l-ar fi provocat în urmă cu doar câteva zile.

PUBLICITATE