Șoferul din accidentul de la Gârcina era beat și nu avea permis. Polițiștii au găsit și câteva pliculețe suspecte

Date noi ies la iveala după în urma accidentului de ieri, 27 iunie, pe raza comunei Gârcina. Conform IPJ Neamț, s-a stabilit în urma probatoriului administrat că un barbat de 33 de ani se afla la volanul autoturismului iar în urma verificărilor efectuate, acesta nu deținea permis de conducere, fapt pentru care se vor face cercetări și pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai mult decât atât, conform IPJ Neamț, polițiștii au găsit în mașina răsturnată și câteva pliculețe cu o substanțe suspecte care urmează să fie prezentate la un laborator și să se stabilească exact ce conțin.

Reamintim că ieri, 27 iunie, în jurul orei 15:15, un autoturism urmărit de către polițiști, pentru că nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, a ieșit în afara părții carosabile intrând în coliziune cu un gard. Doi tineri aflați în autoturism au încercat să fugă, aceștia au fost prinși de către polițiști și imobilizați. Ambii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv pentru șoferul de 33 de ani. (vezi articolul – AICI)

Vezi și Neamț: Pasagerul implicat în accident susține că a fost bătut de polițiști

PUBLICITATE