Doi tineri din Piatra-Neamț au încercat să fugă de poliție și au intrat cu mașina în gard

ACTUALIZARE – Șoferul din accidentul de la Gârcina era beat și nu avea permis. Polițiștii au găsit și câteva pliculețe suspecte

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un accident a avut loc astăzi, 27 iunie, în jurul orei 15:15, pe raza județului Neamț, în comuna Gârcina.

Din primele informații, în urma unei sesizări primite privind conducerea unui autovehicol de către un conducător auto aflat sub influența alcoolului, colegii din cadrul Postului de Poliție Gârcina au identificat autoturismul în trafic, moment în care au efectuat semnalul regulamentar de oprire.

Șoferul nu s-a supus semnalului și și-a schimbat direcția de deplasare de pe strada Peștera pe strada Melchisedec Ștefănescu, fiind urmărit de către echipajul de poliție. La scurt timp, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra vehicolului, a derapat și a ieșit în afara părții carosabile intrând în coliziune cu gardul unei locuințe din zonă. Deși cei doi tineri aflați în autoturism au încercat să fugă, aceștia au fost prinși de către polițiști și imobilizați, fiind conduși la sediul de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Ambii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv pentru unul dintre ei. Aceștia au fost conduși la Spitalul Județean în vederea recoltării probelor biologice pentru a stabili dacă se aflau sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihotrope. În momentul de fața cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului. – a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Cei doi au 32 de ani și 33 de ani, ambii sunt din Piatra-Neamț.

La fața locului au ajuns și echipajele ISU Neamț pentru a asigura măsurile PSI. Victimele au fost preluate de două ambulanțe. Martorii susțin că în momentul preluării pentru a fi transportate la spital, cei doi tineri au fost încătușați de polițiști.

Vezi și Pasagerul implicat în accident susține că a fost grav bătut de polițiști

PUBLICITATE