Neamț: Prefectura cere toleranță zero pentru amenințările de după incendierea mașinii polițistului

Mașina unui șef de poliție din județul Neamț a fost incendiată în seara zilei de duminică, 14 ianuarie. Se pare că s-a aruncat o sticlă incendiară prin geamul din partea dreaptă – spate. Este vorba despre mașina comisarului Neculai Bodron, șeful Biroului Judiciar din cadrul Poliției Roman. Acesta avea parcat autoturismul marca Opel Astra în fața blocului pe strada Tudor Vladimirescu, din Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și IPJ Neamț, în cazul incendierii mașinii polițistului: există un cerc de suspecți

Prefectura Neamț reacționează și cere tuturor factorilor implicați în derularea anchetei să facă toate eforturile pentru ca autorul sau autorii să fie identificați și trași la răspundere cât mai rapid. Mai mult, reacția vine și după ce, în spațiul public (pe rețelele de socializare), au apărut amenințări la adresa polițistului.

Incidentul care s-a produs în municipiul Roman, acolo unde mașina unui ofițer a fost incendiată în seara zilei de duminică, este unul deosebit de grav. Cer tuturor factorilor implicați în derularea anchetei să facă toate eforturile pentru ca autorul sau autorii să fie identificați și trași la răspundere cât mai rapid.

Legea trebuie să fie aplicată în aceeşi măsură și în ceea ce îi privește pe cei care, într-o formă sau alta, proliferează amenințări față de polițiști, jandarmi sau alți reprezentanți ai autorităților. Cer toleranță zero în astfel de cazuri! – este mesajul prefectului Vasile Panaite.

Vezi și Mașina unui șef de Poliție din județul Neamț a fost incendiată intenționat

PUBLICITATE