IPJ Neamț, în cazul incendierii mașinii polițistului: există un cerc de suspecți

În seara zilei de 14 ianuarie a.c., mai multe echipaje de poliție au intervenit în cazul producerii unui incendiu la un autoturism parcat pe raza municipiului Roman. Imediat a fost lichidat incendiul de specialiștii ISU Neamț și s-a constatat că nu sunt victime omenești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităților de cercetare la fața locului, polițiștii au stabilit că autoturismul, proprietate personală a unui ofițer de poliție, din cadrul Poliției municipiului Roman, a fost incendiat intenționat, demarându-se toate investigațiile pentru identificarea autorului.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, fiind derulate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman. În cauză există un cerc de suspecți și sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și în vederea tragerii la răspundere penală a celor implicați.

Comunicat IPJ Neamț

Conform ISU Neamț, seara trecută, la ora 21:35, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism în municipiul Roman, str. Tudor Vladimirescu. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

În urma evenimentului au ars bancheta din spate şi elementele combustibile din interiorul autoturismului. Din cauza incendiului, autoturismul s-a degradat în proporţie de proporţie de 30%.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenţionată a sursei de aprindere”.

Vezi și Neamț: Prefectura cere toleranță zero pentru amenințările de după incendierea mașinii polițistului

Vezi și Mașina unui șef de Poliție din județul Neamț a fost incendiată intenționat

PUBLICITATE