Mesajul unui pietrean: „Au început să asfalteze cu găuri”

În ultima vreme calitatea a cam lăsat de dorit la societatea Publiserv. Marcajele rutiere încă nu sunt terminate iar asfaltările se fac cu mari blocaje de trafic în miezul zilei. În ultimele zile, cetățenii sunt nemulțumiți de faptul că s-au decopertat mai multe zone din Piatra-Neamț și au fost lăsate așa, neintervenindu-se nici până astăzi, pentru turnarea covorului asfaltic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai mult decât atât, un pietrean a postat astăzi (14 iulie), în jurul orei 10:45, pe Facebook, imagini în urma unei asfaltări în Piatra-Neamț:

Au inceput sa asfalteze cu GAURI. Nu am mai vazut asa treaba buna. Poate pare mica gaura, dar nu e. Fraierii sa plateasca. Oricum de la primavara vin cu noi santuri, noi petice si alte facturi. Foarte bine. BRAVO – este mesajul pietreanului care atașează și câteva fotografii.

De menționat este că până astăzi, societatea a fost condusă de un director pus de PSD. În urma unei ședințe a noului Consiliu de Administrație la Publiserv, care s-a încheiat la ora 13:00, societatea va fi condusă de un nou director, interimar, Gheorghe Triboi. (vezi articol – AICI)

Despre societatea Publiserv a avut și primarul Dragoș Chitic o reacție în urmă cu puțin timp. Acesta s-a arătat deranjat de calitatea lucrărilor și a declarat că s-a săturat de circul prin gropi în Piatra-Neamț

PUBLICITATE