Piatra-Neamț: Gheorghe Triboi, noul director general al SC Publiserv SA

Cu puțin timp în urmă s-a încheiat ședința Consiliului de Admnistrație al SC Publiserv SA. Mandatul directorului Adrian Niță a fost revocat, iar începând de astăzi, 14 iulie, societatea are un nou director interimar în persoana inginerului Gheorghe Triboi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
George Triboi

Acesta este absolvent al Universității Politehnice București, unde a obținut o diplomă în inginerie economică și al unui program de Master la Universitatea Tehnică Gh. Asachi Iași. Vorbește engleză, italiană și rusă iar în prezent este consilier județean și administrează din 2007 propria afacere în domeniul construcțiilor.

Societatea Publiserv este locul unde de-a lungul timpului s-au cheltuit cei mai mulți bani publici. Este societatea care a beneficiat și se bucură în continuare de cel mai mare buget alocat de Consiliul Local iar despre modul discreționar în care s-au cheltuit acești bani s-a tot scris.

În ultima vreme calitatea a cam lăsat de dorit la societatea Publiserv, pentru că ne aflăm la mijlocul verii și marcajele rutiere încă nu sunt terminate iar asfaltările se fac cu mari blocaje de trafic în miezul zilei. În ultimele zile, cetățenii sunt nemulțumiți de faptul că s-au decopertat mai multe zone din Piatra-Neamț și au fost lăsate așa, neintervenindu-se nici până astăzi, pentru turnarea covorului asfaltic

Așteptăm o analiză a noii conduceri și aplicarea unui management mai eficient în perioada următoare pentru că este societatea care papă cei mai mulți bani din buzunarul locuitorilor municipiului Piatra Neamț iar calitatea, de multe ori, nu s-a ridicat la nivelul salariilor de la această companie.

PUBLICITATE