Ziua Modei la Piatra Neamț – Winter Fashion Day – ediția de iarnă 2015

12299295_1220727524611988_3487854238011920487_nJoi, 10 decembrie, a avut loc un eveniment deosebit – Ziua Modei la Piatra Neamț. Acesta se desfășoară din 2012, iar începând de anul acesta s-a lansat evenimentul de primăvară și cel de iarnă. Evenimentul se desfașoară în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Piatra Neamț, în spiritul promovării și sprijinirii tinerilor producători, designeri și artiști în domeniul vestimentar.
Ediția de iarnă a evenimentului, organizată într-un spațiu neconventional – recepția Hotelului Central Plaza– , a avut un impact peste așteptări, locația fiind neîncăpătoare pentru împătimiții de modă.
În cadrul Winter Fashion Day și-au prezentat creațiile:

Tutu Boutique a prezentat colecția Delice by Dumitrela Anăstăsoaie, alcătuită din fustițe din tull în nuanțe pastelate, accesorizate cu bentițe handmade.

Miss Joly Atelier colecția Wings to Heaven by Talida Cozma (o colecție cu influențe gotice axată cromatic pe negru, marsala și un accent Biscay Bay)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

6AM Look by Orlando Nistor (colecții bărbătești smart casual și ceremonie)


Casa de Blanuri Langellotti (colecție de blănuri naturale)


Rochita de Catifea – colecția Fulgi de catifea by Mădălina Melinte și Gabriela Ursache (o colecție de rochii de bună calitate pentru fetițe, realizate din tulle și catifea)


Vero Atelier colecția Pasion by Veronica Mihalache (o colecție de rochii de ocazie, unice în croiuri delicate)


Colecția Strong Women by Nicoleta Negură (casual elegant și rochii de ocazie realizate din mixturi de țesături fine)


Atelier Colecția Hidden by Barbara Langellotti (o colecție de rochii de ocazie realizate din piele și mătase naturală)


Annami Couture colecția Fior di lusso by Anamaria Ilioaia (colecție de rochii de ocazie, mireasă și costume bărbătești de ceremonie)


 

Evenimentul a fost organizat de Asociația Culturală Euro Art Events în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Piatra Neamț

Multumiri: Make up artist Georgiana Brasoveanu, hair stylist Eliza Roibu –salon Hypnotic, Hotel Central Plaza
Sponsori: Talida Models, Lissa Mariage

Mai multe fotografii le puteti găsi pe: Facebook 1  si  Facebook 2

PUBLICITATE