Zilele Orașului – programul zilei de vineri, 24 iunie

Între 24 și 26 iunie au loc Zilele Orașului. Sunt trei zile de sărbătoare în care pietrenii vor avea evenimente cultural-artistice, Gala Generațiilor, festivalul gastronomic „Piatra Food Fest” și concerte.

Pentru astăzi, 24 iunie, Primăria Piatra-Neamț a pregătit „momente speciale care îmbină tradițiile de Sânziene, momente muzicale și aprecierea pe care o arătăm față de membrii comunității noastre”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Începând cu ora 17, în Parcul Central puteți participa la atelierele de meșteșuguri și împletituri de coronițe de Sânziene.

În Piața Ștefan cel Mare, tot de la 17, va avea loc Gala Generațiilor, în cadrul căreia vor fi premiați elevii pietreni care au obținut rezultate la olimpiadele naționale, alături de profesorii îndrumători, dar și cuplurile care sărbătoresc nunta de aur.

Seara va continua cu lansarea albumului „Cântecul ne este frate” al grupului vocal „Sânzienele” și se va încheia cu un concert susținut de Laura Lavric.

Program vineri – 24 iunie

  • 17:00 – Ateliere de meșteșuguri și împletituri coronițe de Sânziene, în Parcul Central;
  • 17:00 – Gala Generațiilor (premierea elevilor olimpici, a profesorilor coordonatori și cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie), urmată de program artistic cu talente locale;
  • 19:00 – Lansarea albumului „Sânzienele” (concert „Sânzienele”, alături de artiști locali);
  • 21:30 – concert Laura Lavric (Scena Live din Piața Ștefan cel Mare);

Zilele Orașului Piatra-Neamț – Programul evenimentelor

PUBLICITATE