Zilele Bibliotecii Județene “G. T. Kirileanu” – propunerile zilei de marți –


Programul Zilelor Bibliotecii Judeţene “G. T. Kirileanu” oferă, pe parcursul zilei de marți, o gamă variată de activități destinate atât copiilor cât și adulților

Astfel, de la ora 10.00 Secția de împrumut carte pentru copii și Ludotecă “Ion Creangă” organizează, sub genericul “Poveștile copilăriei” o nouă pledoarie pentru tâlcurile ascunse și mai puțin ascunse ale basmelor, adaptată pentru cei mici.
La ora 12.00, în Sala Atelier “Veronica Micle”, sub genericul “Repere cinematografice”, Secția arte, multimedia și carte străină “Victor Brauner” propune tinerilor un ABC al celor mai valoroase creații ce apațin celei de-a 7-a arte.
De la ora 13.00, în Sala “Info-Club”, Compartimentul Coordonare și Îndrumare Metodică al Bibliotecii Județene organizează, în parteneriat cu Visa România și Junior Achievement, un program de educație financiară sub genericul “Bani IQ și Banipenet”. Cunoașterea limbii engleze este constant încurajată prin serviciile oferite atât de către Secția arte, multimedia și carte străină “Victor Brauner” cât și de Secția de împrumut carte pentru copii și Ludotecă “Ion Creangă”, de la ora 17.00 urmând a se desfășura cursuri atât pentru copii (în Secția de împrumut carte pentru copii și Ludotecă “Ion Creangă”) cât și pentru adulți (în Sala “Info-Club”). Ziua de marți se va încheia cu o nouă filă a Antologiei Scriitorilor Români Contemporani semnată Dan C. Mihăilescu.

D.M.B.
PUBLICITATE