Weekend cu un accident și trei infracțiuni rutiere în județul Neamț


Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiști

În ziua de 26 iunie a.c., orele 07.02, Secția de Poliție Rurală nr 14 Urecheni a fost sesizată despre faptul că un autoturism a întrat în coliziune cu un gard împrejmuitor al unei locuințe situată pe raza comunei Țibucani. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 58 ani din comună se afla sub influența alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 24 iunie a.c., în jurul orelor 20.45, Secția de Poliție Rurală nr 9 Ion Creangă, a fost sesizată despre faptul că pe raza comunei Oniceni, o persoană conduce un autoturism în timp ce se află sub influența alcoolului. Polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 44 ani din comuna Oniceni, iar în urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că acesta se afla sub influența alcoolului.

La data de 26 iunie a.c., un echipaj din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț a depistat pe strada Ion Creangă din oraș, un bărbat de 42 ani din comuna Grumăzești în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului.

Cei trei conducători auto sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accident rutier

În ziua de 26 iunie a.c., în jurul orelor 15.15, pe DN 17B, pe raza comunei Poiana Teiului, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a trei persoane.

Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 61 ani din Piatra Neamț conducea un autoturism pe DN 17B, a pierdut controlul volanului , a părăsit partea carosabilă răsturnându-se și a intrat în același timp în coliziune cu un capăt de pod.

Urmare a producerii accidentului trei pasageri din autoturism au fost răniți.

Conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE