Weekend cu trei incendii pe raza județului Neamț


Sâmbătă, 23.04 a.c., la ora 16:37, Dispeceratul ISU — Ambulanță Neamț a fost anunțat, prin apel la ‘112’, că a izbucnit un incendiu la un adăpost de animale aflat într-o gospodărie din comună Bălțătești, satul Valea Seacă. La locul indicat s-au deplasat un ofițer și opt subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, constatând că ardeau un adăpost de animale, cu o suprafață de aproximativ 12 mp., construit din lemn, și furajele din acesta. Pompierii au stins incendiul, a cărui cauză probabilă de producere este autoaprinderea plantelor furajere. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat proprietarilor, cu vârste de 76 și 70 de ani, care au suferit atacuri de panică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sâmbătă, 23.04 a.c., la ora 19:27, Dispeceratul ISU — Ambulanță Neamț a fost anunțat, prin apel la ‘112’, că a izbucnit un incendiu la o patiserie din municipiul Piatra Neamț, Bulevardul Traian. La locul indicat s-au deplasat opt subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Pompierii au îndepărtat un vas de gătit de pe aragazul în stare de funcționare. A ars conținutul vasului de gătit.

Duminică, 24.04 a.c., la ora 19:48, Dispeceratul ISU — Ambulanță Neamț a fost anunțat, prin apel la ‘112’, că a izbucnit un incendiu la o locuință din satul Izvoare, comună Dumbrava Roșie. La locul indicat s-au deplasat opt subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, constatând că ardea acoperișul casei. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia a ars acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 130 mp., și s-a degradat tavanul. Cauză probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

PUBLICITATE