Weekend cu două accidente pe drumurile județului. Trei persoane au fost rănite


În ziua de 11.03.2016, orele 16.48, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Crăcăoani au fost sesizaţi despre faptul că în localitatea Crăcăoani a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 29 de ani, din Tupliați conducea un autoturism pe DC 164, având direcția de mers Crăcăoani – Magazia, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condiţiile meteo și de carosabil, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului ,răsturnându-se în afara părţii carosabile.
În urma impactului a rezultat rănirea pasagerei din dreapta faţă a autoturismului, o tânără de 28 de ani, din Crăcăoani.
Totodată a reieșit că pasagera nu purta centura de siguranţă, iar rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În dimineața zilei de 12.03.2016, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DN15D, în afara localităţii Trifeşti, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea a doi minori.
Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 48 de ani, din Roman conducea un autoturism pe DN15D, având direcţia de deplasare către Piatra – Neamţ, s-ar fi angajat în depăşirea unui autoturism din faţa sa, moment în care a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.
În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi pasageri din autoturism, doi minori de 12 și 4 ani, ambii din Roman, care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal din Roman în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE