Weekend cu cinci accidente, în urma cărora au rezultat 6 victime, pe raza județului Neamț

În ziua de 2 septembrie a.c., orele 18.30, pe DJ 155 I pe raza localității Topolița comuna Grumăzești s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 25 ani din Tg. Neamț conducea un autoturism pe DJ 155I, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autovehicul care circula in fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autovehiculul acroșat a lovit un biciclist de 61 ani din comuna Grumăzești care se deplasa pe același sens de mers cu cele două autovehicule.
Urmare a accidentului, biciclistul a fost rănit grav.
În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili modul de producere a accidentului rutier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 1 septembrie a.c., orele 13.40, pe DJ 201C, pe raza comunei Tămășeni s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 49 ani din comuna Tămășeni conducea un autoturism pe DJ 201C, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 30 ani din Roman, care se angajase în depășirea sa.
Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto de 49 ani a fost rănit ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili modul de producere a accidentului rutier.

În ziua de 1 septembrie a.c., orele 12.21, pe DN2, pe raza localității Traian, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 49 ani din județul Vaslui conducea o autoutilitară pe DN 2, nu a păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul care se afla în fața sa, condus de un bărbat de 29 ani din Tg. Ocna și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul acroșat a fost proiectat într-un alt autovehicul ce se afla staționat pe un podeț ce asigură accesul pe o proprietate privată.
Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto de 29 ani precum și un pasager din același autoturism au fost răniți ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili modul de producere a accidentului rutier.

În ziua de 1 septembrie a.c., orele 14.07, pe DN 15 B, pe raza comunei Vânători, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 58 ani din comuna Cristești județul Iași, conducea un autovehicul pe DN 15B, nu a adaptat viteza pe un segment de drum în curbă, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 28 ani din comuna Pipirig.
Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto de 28 ani a fost rănit ușor.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 1 septembrie a.c., orele 10.41, pe DN 15 C pe raza localității Bălțătești, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 32 ani din comuna Trifești conducea un autovehicul pe DN 15C, la intersecția cu DN 15G, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care se afla oprit în fața sa pentru a schimba direcția de mers și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a impactului, autoturismul acroșat, condus de un bărbat de 35 ani din București, a întrat în coliziune cu un al treilea autovehicul condus de un bărbat de 41 ani din București.
În urma producerii accidentului, un pasager minor în vârstă de 6 ani care se afla în autoturismul condus de bărbatul de 41 ani a fost rănit ușor.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE