Weekend cu 5 infracțiuni la regimul rutier în Neamț


În ziua de 16 septembrie , orele 12.05, un echipaj din cadrul Poliției orașului Bicaz au depistat pe DN 15, pe raza orașului Bicaz un bărbat de 26 ani din Rădăuți Suceava, care conducea o autoutilitară cu remorcă, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 17 septembrie , orele 18.30, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Roman, a depistat pe strada Ștefan cel Mare din Roman un bărbat de 26 ani din comuna Cordun, care conducea un autovehicul în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În ziua de 17 septembrie, orele 16.45, lucrătorii postului de poliție Bicaz Chei au fost sesizați despre faptul că în centrul comunei a avut loc o tamponare. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că unul din cei doi conducători auto implicați, respectiv un bărbat de 61 ani din Piatra Neamț avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

În ziua de 17 septembrie, orele 23.40, Poliția orașului Tg. Neamț a fost sesizată despre producerea unei tamponări pe b-dul 9 Mai din oraș. Polițiștii au intenționat să testeze cu aparatul etilotest ambii conducători auto, însă unul din aceștia, respectiv un bărbat de 30 ani din comuna Al. Cel Bun a refuzat. Fiind condus la spital acesta a refuzat și prelevarea mostrelor biologice. În urma verificării, polițiștii au stabilit că bărbatul de 30 ani nu figurează cu permis de conducere.

În ziua de 18 septembrie, orele 00.10, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Neamț a depistat pe DN 15D, pe raza comunei Girov un bărbat de 34 ani din comuna Dochia care conducea un moped neînregistrat fără permis de conducere.

Cei cinci suspecți sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier. – se arată în comunicatul IPJ Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE