Weekend cu 2 accidente si 6 infractiuni rutiere in judetul Neamt

          Accidente rutiere
În ziua de 4 septembrie a.c., orele 06.58, pe strada Ștefan cel Mare din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 31 ani din Roman conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care se deplasa înaintea sa pe banda de lângă marginea drumului și a intrat în coliziune cu acesta. Urmare a acroșării, autoturismul care se deplasa regulamentar s-a răsturnat pe cupolă după care a revenit pe roți, iar conducătorul auto, un bărbat de 52 ani a fost rănit ușor.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 4 septembrie a.c., orele 07.30, pe DN 17B, pe raza localității Pârâul Pintei, comuna Borca, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 38 ani din comuna Borca conducea un autoturism pe DN 17B, aflându-se sub influența alcoolului, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga și a acroșat un autoturism care încălcând marcajul longitudinal simplu se angajase în depășirea acestuia.
Urmare a producerii accidentului, conducătorul auto care a efectuat manevra de depășire neregulamentară, un bărbat de 33 ani din comuna Farcașa a fost rănit grav.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

          Infracțiuni la regimul rutier
În ziua de 4 septembrie a.c., orele 13.00, lucrători din cadrul Postului de Poliția Dulcești au depistat în trafic pe DJ 157A, pe raza satului Dulcești, un bărbat de 22 ani din comună care conducea un tractor neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere. În cabina tractorului a fost identificat și proprietarul autovehiculului care l-a încredințat spre conducere.
Cei doi bărbați sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de punere in circulație a unui vehicul neînmatriculat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere si încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

În ziua de 4 septembrie a.c., orele 15.51, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Neamț a depistat în trafic pe DN 15D, pe raza localității Girov, un bărbat de 38 ani din D-va Roșie care conducea un autoturism având expirate valabilitatea plăcuțelor de înmatriculare.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sau punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

În ziua de 4 septembrie a.c., orele 15.51, un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 5 Gârcina, a depistat în trafic pe DJ 157D, un bărbat de 32 ani din Gârcina care conducea un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În ziua de 5 septembrie a.c., orele 21.40, Postul de Poliție Pipirig a fost sesizat despre faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu o poartă de acces a unei locuințe de pe raza comunei iar conducătorul auto se află sub influența alcoolului. Polițiștii au identificat suspectul, un bărbat de 22 ani din comuna Pipirig, iar acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

În ziua de 5 septembrie a.c., orele 22.55, lucrătorii Postului de Poliție Mărgineni, au depistat pe DJ 157, de pe raza comunei, un bărbat de 46 ani din comuna Mărgineni, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta alcoolului.

În ziua de 6 septembrie a.c., orele 04.30, lucrătorii Postului de Poliție Săbăoani, au depistat pe DN 2, de pe raza comunei, un bărbat de 28 ani din județul Iași, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta alcoolului.

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE