Vremuri grele pentru PSD Neamț: percheziții la o firmă a CJ Neamț

Vremuri grele pentru PSD Neamț, în urma unor percheziții efectuate de polițiști. Acțiunile au vizat DRUPO S.A., o firmă a Consiliului Județean Neamț, specializată în domeniul asfaltărilor, unde recent a fost numită noua directoare, provenind din rândurile PSD Piatra-Neamț.

Astăzi, 2 aprilie, au fost executate 5 mandate de percheziție domiciliară în județul Neamț, atât la sediile și punctele de lucru ale DRUPO S.A., cât și la domiciliile a două persoane fizice. Ancheta se concentrează pe infracțiunile de exploatare fără drept a agregatelor minerale și delapidare, cu un prejudiciu estimat la 845.000 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit surselor noastre, perchezițiile au avut loc și la DRUPO S.A., firma Consiliului Județean Neamț, firmă care de la mijlocul lunii februarie a fost numit un nou director. Este vorba despre șefa femeilor din PSD Piatra-Neamț.

La data de 2 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, în județul Neamț, la sediiile și punctele de lucru ale unei persoane juridice și la domiciliul a 2 persoane fizice, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de exploatare fără drept a agregatelor minerale și delapidare.

Perchezițiile au vizat identificarea și ridicarea de mijloace de probă, precum și stabilirea stocurilor de agregate minerale existente la 2 puncte de lucru ale societății vizate.

Prejudiciu estimat în cauză este de 845.000 lei.

Polițiștii continua cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a întregii activități infracționale.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.” – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE