Vrei să lucrezi în domeniul sistemelor fotovoltaice? Volta X Solar Systems angajează

Volta X Solar Systems angajează personal cu experiență în lucrul la înălțime.

VOLTA X Solar Systems este o companie românească, specializată în proiectarea, instalarea, monitorizarea și mentenanța sistemelor fotovoltaice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Suntem lider regional în domeniul fotovoltaicelor, motiv pentru care tot mai multe companii, instituții publice sau persoane fizice apelează la sistemele și serviciile de înaltă calitate asigurate de noi.

Costurile cu energia electrică cresc continuu, și oricine este interesat să găsească soluții pentru a reduce facturile și a începe să producă energie, așa cum o fac sistemele solare fotovoltaice furnizate de Volta X. 

Un avantaj pe care clienții noștri îl apreciază este faptul că lucrările de instalare a sistemelor fotovoltaice se realizează cu echipe proprii Volta X, formate din persoane bine pregătite și în măsură să ducă la bun sfârșit orice tip de proiect, indiferent de mărimea și caracteristicile specifice fiecărui client.

Pentru a ne menține acest avantaj important, vrem să avem un număr cât mai mare de echipe specializate în instalarea sistemelor fotovoltaice.” – transmit reprezentanții companiei

VOLTA X Solar Systems caută să angajeze minim 10 persoane care doresc să se specializeze în acest domeniu.

Avem câteva cerințe importante:

  • Să ai minim 1 an de experiență în activități de montare/ instalare de echipamente la înălțime (ca alpinist, montator acoperișuri, sau alte activități desfășurate la înălțime)
  • Să ai condiție fizică bună
  • Să nu ai rău de înălțime, deoarece majoritatea activităților de montaj se desfășoară pe clădiri sau pe sisteme de susținere speciale.
  • Să folosești cu ușurință și îndemânare scule și instrumente electrice, utilizate frecvent în construcții.

Noi asigurăm salariu atractiv și extra-beneficii:

  • Tichete de masă
  • Cursuri de calificare și perfecționare
  • Bonusuri de performanță

Detalii suplimentare poți obține la numărul de telefon 0725.596.098.

CV-urile se trimit pe adresa [email protected] sau se depun direct la sediul Volta X din Piatra Neamț, situat pe str. Plăieșului nr. 13, vis-à-vis de Galeria Mall.

Vino să lucrezi în cel mai atractiv domeniu al momentului!
Volta X . Propriul tău sistem solar.

Ce sunt sistemele de panouri fotovoltaice?

Principalul avantaj pe care il au este faptul că ele, așa cum le spune și numele, utilizează energia solară pentru a produce energie electrică. Soarele este o sursă de energie fără limite, gratuită și prietenoasă cu mediul, spre deosebire de combustibilii tradiționali, cum sunt: cărbunii, gazele și petrolul. 
Panourile solare au costuri scăzute de exploatare. Odată instalate, panourile solare nu mai necesită alte cheltuieli pentru a transforma energia soarelui în energie utilă într-o companie, instituție sau locuință. Acest lucru nu este valabil dacă se lucrează cu furnizorii clasici de energie, ale căror costuri sunt din ce în ce mai mari  dar și mai greu de previzionat.
Instalarea panourilor solare se face simplu și rapid. Ele pot fi montate pe acoperișul clădirilor sau direct pe teren, dacă există e suficient spațiu pentru instalarea acestora. 
Panourile solare au o durată de viață foarte lungă, de cel puțin 20 de ani în cele mai multe cazuri, și nu au nevoie de o întreținere specială pentru a funcționa la maxima lor capacitate. Dacă se întâmplă ca o componentă din sistemul lor să se deterioreze, de obicei este vorba de un tub sau o celulă, elemente care pot fi înlocuite cu rapiditate.
Montajul sistemelor fotovoltaice se face cu ușurință, în baza instrucțiunilor date de producătorii componentelor.
PUBLICITATE