Vrancea: Bătrână găsită aproape înghețată într-un șanț. Are Alzheimer și credea că locuiește în Neamț

O bătrână înghețată bocnă, care abia mai respira, pe un ger năpraznic, a fost găsită azi-noapte de polițiști, împreună cu paznicul primăriei într-un șanț din satul Bonțești (județul Vrancea).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Până la sosirea ambulanței, polițiștii au luat-o pe bătrână și au ținut-o în autospeciala de poliție, unde au învelit-o cu o geacă pentru a-i ridica temperatura corpului. Femeia, care suferă de Alzheimer, se afla în vizita la fiica sa, dar pe timpul nopții a părăsit locuința acesteia, fără ca nimeni să o observe. Bătrâna le-a spus polițiștilor că ar fi din județul Neamț, fapt ce a îngreunat identificarea acesteia.

Cine poate să dea relații despre această bătrînă am găsit-o pe raza satului Bontesti com cîrligele jud vrancea descultă îmbrăcată sumar spune că se numeste Pogan Viorica din taslău (n.r. – Tazlău) jud Neamț distribuiți postarea in prezent bătrînă se află la spital la Focșani. – a fost mesajul salvatorilor care au încercat să o identifice pe femeie postând o filmare cu ea pe Facebook

Filmulețul a fost distribuit rapid de toată lumea, astfel că într- un timp record s-a reușit identificarea ei de către rude. Între timp, polițiștii au chemat o ambulanță, care a preluat-o pe bătrână și a transportat-o la spital.

Bătrânica, în vârstă de 87 de ani, este din Cîmpuri, judetul Vrancea, iar fiica ei din Cârligele o luase la ea pentru a o proteja în timpul zilelor de iarnă aprigă. Numai că bătrâna suferă de Alzhaimer, iar marți, fără știrea rudelor, a plecat de acasă, fiind găsită printr-o minune înainte de a fi răpusă de ger. – notează libertatea.ro

În prezent, ea este în afara oricărui pericol la spitalul din Focșani.

PUBLICITATE