Votul dat PNL înseamnă continuarea drumului început prin alegerea președintelui Klaus Iohannis


16 noiembrie 2014 a fost o zi istorică pentru România. Milioane de români au venit atunci la vot pentru a sancționa corupția, minciuna, aroganța PSD și pentru a da o șansă României alegându-l pe Klaus Iohannis președinte. Pe 11 decembrie 2016, la doi ani de la acel moment, România are nevoie de o nouă revoluție împotriva unui același PSD, corupt, mincinos, arogant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În doi ani unele lucruri s-au schimbat, altele nu. Am avut parte de un președinte al României demn de funcția pe care o ocupă, un președinte liberal care, așa cum a promis, a început Revoluția Bunului Simț în România. În plus, în ultimul an am avut un premier tehnocrat, în persoana lui Dacian Cioloș, care a arătat că România poate fi condusă și transparent, fără corupție și cu bun simț. Rezultatul pentru țara noastră? Cea mai mare creștere economică din întreaga Uniunea Europeană!Însă au fost și lucruri care nu s-au schimbat. PSD a trecut din epoca unui urmărit penal, Victor Ponta, în cea a unui condamnat penal, cea a lui Liviu Dragnea. Corupția, lupta împotriva justiției, minciuna și populismul au rămas coordonatele PSD. Dacă de Victor Ponta președinte am scăpat, un vot dat PSD poate însemna Liviu Dragnea premier al României. Nu lăsa asta să se întâmple! Iar pentru ca Dacian Cioloș să fie pe mai departe premierul României, votul tău trebuie să se ducă spre PNL.

Cât privește Neamțul și Moldova, am rămas pentru PSD doar o vacă de muls în prag de alegeri. Guvernarea PSD a adus Neamțul pe ultimul loc în clasamentul salariilor din România, a adus Neamțului 2500 de șomeri în plus și a făcut ca 70 de mii de nemțeni să părăsească România. Iar pe principiul gura păcătosului adevăr grăiește, Liviu Dragnea, președintele PSD și posibilul premier al PSD, a recunoscut că  Autostrada Moldovei, Iași – Târgu Neamț – Târgu Mureș, nu va fi realizată de PSD dacă vor ajunge la guvernare.

Neamțul nu poate rămâne în urma dacă România merge înainte. Iar România a mers înainte atunci când l-a ales pe Klaus Iohannis președinte. Duminică, pe 11 decembrie, România trebuie să continue drumul început acum doi ani, printr-o guvernare liberală cu Dacian Cioloș premier. Iar acest lucru se poate întâmpla doar prin votul dat PNL, poziția 4 pe buletinul de vot!

La comanda: PNL Neamț
CUI AEP: 11160004
PUBLICITATE