Vor începe lucrările promise de Bendeac și Maticiuc la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

S-a semnat contractul care va permite fundației Metropolis să înceapă lucrările de renovare din Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Anunțul a fost făcut de Codin Maticiuc, cel care, împreună cu actorul Mihai Bendeac, a venit pe 15 martie într-o vizită la Spitalul Județean. (vezi articolul AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vă anunț cu bucurie că la sfârșitul săptămânii trecute am semnat împreună cu Alexandru Filimon contractul care va permite fundației Metropolis să înceapă lucrările de renovare din spitalul de la Piatra Neamț.

Sunt mândru că inițiativa spitale publice din bani privati, începută de mine dar la care multi s-au alăturat, depășește de astăzi granițele capitalei.

Următoarele destinații sunt Tecuci, Călărași și Curtea de Argeș și orice alt spital a cărui manager ne contactează.

Un mare mulțumesc celor care deja dau sms la 8845 cu textul „FACEM”. Fix datorită vouă FACEM. Curând în toată tara.” – a fost mesajul lui Codin Maticiuc

Managerul spitalului din Piatra-Neamț a declarat, pentru stiri-neamt.ro, că pentru început se vor renova grupurile sanitare din Pavilionul Medical. Urmează să fie renovat și liftul de la Infecțioase și se analizează proiectul de la Pediatrie.

Cel mai probabil, din această săptămână vor începe lucrările.

PUBLICITATE