Vlad Marcoci se va ocupa la Neamț de partidul lui Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu

Partidul Alianța pentru Patrie, care îi are în spate pe Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu, urmează să aibă filială și în județul Neamț, iar cel care va prelua frâiele formațiunii politice este celebrul traseist politic Vlad Marcoci.

Nu știm să existe vreun politician în județul Neamț care să fi schimbat atâtea partide politice ca Vlad Marcoci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a apărut ultima dată în spațiul public când a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție alături de liberalul Mugurel Corneliu Cozmanciuc (vezi aici).

Vlad Marcoci este, fără îndoială, unul din cele mai versatile personaje politice nemțene ale tuturor vremurilor.

A luat aproape toate partidele politice la rând, obținând de la fiecare câte o poziție călduță. A început cu Partidul Democrat, undeva în urmă cu 20 de ani, de pe urma căruia a prins postul de prefect.

Câțiva ani mai târziu a trecut la PNL, de pe urma căruia a fost ales președinte al Consiliului Județean. A demisionat din PNL și a trecut în barca PDL, via PLD, în epoca Gheorghe Ștefan, fiind recompensat cu postul de șef al Administrației Fondului de Mediu.

A urmat trecerea la PSD, lucru ce-i aduce în palmares postul de deputat. Este ales președinte executiv al PSD, dar simte că PNL este partidul care i-ar putea oferi mai mult și părăsește PSD pentru a intra în PNL, în anul 2016.

Candidează pe listele PNL și la alegerile locale și la cele parlamentare dar fără succes de astă dată, singurul lucru notabil rămânând faptele de corupție și trafic de influență, Marcoci și Cozmanciuc fiind judecați în calitarte de inculpați la ICCJ.

În toamna anului 2017 pleacă din PNL pentru a doua oară și pune bazele partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania.

În 2018 îl găsim, din nou în PSD, alături de președintele Ionel Arsene, pe postul de consilier personal, iar din luna august este numit director în cadrul Administrației Bazinale de Apă (ABA) Siret Bacău, până în octombrie 2019.

Astăzi Vlad Marcoci și-a găsit în sfârșit liniștea, după ce a schimbat nu mai puțin de opt partide politice, punând astfel bazele Partidului Alianța pentru Patrie, al lui Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

PUBLICITATE